BBSC steunt SAWASDEE! Jullie ook?

BBSC Architects trekt richting eindejaar nog een stevige eindsprint. Niet zozeer om de laatste plannen klaar te krijgen, dan wel om de stichting Sawasdee een warm hart onder de riem te steken. BBSC houdt een inzamelactie voor kinderkleding tot speelgoed. Om met dit alles zoveel mogelijk kinderen in Zuidoost Aziƫ te verblijden. Steken jullie ook een handje toe?

BBSC-architecten-antwerpen-6
BBSC-architecten-antwerpen-3

Sawasdee is al jaren actief om minderjarige kinderen, voornamelijk weeskinderen, in Thailand en Cambodja te helpen. Ze worden hierin bijgestaan door de Salesianen van Don Bosco die voorzien in huisvesting, opvoeding, medische begeleiding en onderwijs. De stichting steunt op vrijwilligers die zich vol enthousiasme en belangeloos inzetten voor deze kinderen. Wij vinden het als architect verschrikkelijk dat kinderen in een baksteenfabriek moeten werken om in hun levensonderhoud te voorzien. Daarom steunen we hen al jaren financieel. Maar dit jaar gaan we dus een stapje verder

Hoe dragen we zelf ons steentje bij? Sawasdee is volop op zoek naar kinderkleding (enkel zomerkledij), speelgoed (puzzels of gezelschapspelen zonder Nederlandse tekst), kleine huishoudelijke machines die niet op stroom werken alsook fietsen die nog in degelijke staat verkeren. Het gaat om kinderen tot 14 jaar, dus ook kledij in de kleinere maten voor jong-volwassenen is zeker welkom. Nog belangrijk is alle kinderen een opleiding te laten genieten. En vandaar zoeken we eveneens naar alles wat met school te maken, zowel voor een lagere als technische school.

BBSC verzamelt al de spullen op haar kantoor, WATT 9e verdieping (Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen). Gewoon binnenbrengen en alles geraakt op bestemming Zuidoost Aziƫ. 18 januari houdt het team van BBSC een grootschalige ophaling. Hebben jullie een groot hulppakket (geen 2 t-shirts bij wijze van spreken) voor ons, dan komen we het graag oppikken. Meld voor 8 januari wat je ter beschikking stelt en BBSC haalt alles op.

Bedankt voor jullie medewerking en ondersteuning. En maak er sowieso ook heel fijne eindejaarsfeesten van. De beste wensen voor 2019 alvast.

Het BBSC-team

Contact: Barent Bulcke, +32 496 28 36 33
Info: www.sawasdee.nl

BBSC-architecten-antwerpen-8
BBSC-architecten-antwerpen-12
BBSC-architecten-antwerpen-1
BBSC-architecten-antwerpen-10
BBSC-architecten-antwerpen-7
BBSC-architecten-antwerpen-2
BBSC-architecten-antwerpen-4
BBSC-architecten-antwerpen-11
BBSC-architecten-antwerpen-5
BBSC-architecten-antwerpen-9

BBSC ARCHITECTS

WATT 9de verd.
Mechelsesteenweg 271
2018 Antwerpen

+32 3 238 36 33
post@bbsc.be