Werken bij BBSC

 

Teamleden bij BBSC nemen de verantwoordelijkheid om de klanten gelukkig te maken, maar dit kan enkel als de teamleden zelf gelukkig zijn, zichzelf kunnen zijn. We verwachten van hen dat ze de hen toevertrouwde taak in overleg met de collega’s zelf volledig ter harte nemen om samen tot een goed resultaat te komen, dit met zelfcontrole en perfectionisme.

Fijngevoeligheid vinden we zeer belangrijk.naar de collega’s toe. Wij realiseren immers samen het mooie project. Ook naar de klanten toe, is fijngevoeligheid een kernwaarde dit begint met te begrijpen waar de klant voor staat
Voor alles is een oplossing, laten we ze samen vinden. We gaan ook in alles een stap verder. Push the envelop !
Ons kantoor is gelegen in een prachtig gebouw, de Watt op de 9e verdieping en mag zelf ook best gezien worden, de momenten samen worden beleefd met een lekkere cappuccino over de dagelijkse klim naar het 9de na de lunch bij Fosbury en ontspannende activiteiten als de wekelijkse yoga op donderdag.

Teamleden krijgen ondersteuning van de mentors Sigrid en Barent, hun positieve talenten worden hen toegelicht na een sessie met UQ talents.

Wij dragen graag een steentje bij tot een betere wereld door bloed te geven en Sawasdee vzw effectief te steunen.

Alle talent is welkom voor een babbel, wij zijn altijd geïnteresseerd om mensen te ontmoeten die in onze sector willen meedenken, in het bijzonder, (ir-)architecten en bachelors in de toegepaste architectuur, het spreken van Nederlands is een must.

Alle talent is welkom
voor een babbel:

 

Bel ons of mail ons.

+32 3 238 36 33
post@bbsc.be

Members Lunch Fosbury elke dinsdag.

Elke dag klimmen naar boven na de lunch.

Sawasdee kinderfonds in Cambodja.

BBSC ARCHITECTS

WATT 9de verd.
Mechelsesteenweg 271
2018 Antwerpen

+32 3 238 36 33
post@bbsc.be